top of page

Diensten op de woningmarkt

Door onze jarenlange ervaring zijn we echte experts geworden op het gebied van de onroerend goed markt in het Gooi. Wij doen alles wat er nodig is om u te helpen bij het bereiken van uw doelen. Meer informatie over onze diensten vindt u hieronder.

Modern Home Exterior
Leasing a Home

Verkoop van onroerend goed

Persoonlijke begeleiding met als resultaat een opbrengst naar tevredenheid

Bij het verkoopproces kunt u er zeker van zijn dat we u alle middelen en begeleiding bieden die u nodig heeft om de verkoop zo goed mogelijk te laten slagen. Door een klein team is er 1 op 1 contact, wat wel zo prettig is. Vraag geheel vrijblijvend naar een gratis waardeverklaring van uw woning.

 Aankoop van onoerend goed

Persoonlijke aanpak gericht op optimaal resultaat

Bij het aankoopproces zal de dienstverlening zich splitsen. U zoekt zelf de woning en vraagt het proces vanaf dat moment verder te begeleiden. Dit houdt in dat wij de waardebenadering, onderhandelingen, beoordeling van het koopcontract en verdere juridische en praktische zaken regelen.Bij het volledige traject zoeken wij ook samen met u naar de geschikte woning.

Signing a Contract

Algemeen

Over ons kantoor

Met 30 jaar ervaring en vele veranderingen in de makelaardij zitten we nu midden in het digitale tijdperk, waarin internet een onmisbaar item is en Funda een hoofdrol speelt. Dat is de reden dat wij al sinds 1 oktober 2020 vanuit huis werkzaam zijn. Hierdoor kunnen wij tegen aanzienlijk lagere tarieven onze diensten aanbieden. Wij komen naar u toe waar en wanneer het u schikt, ook ’s avonds en in het weekend. Rob Huart blijft een gecertificeerd NVM lid en zal een zo groot mogelijke inzet tonen om zowel het aan- als verkoopproces naar alle tevredenheid te laten verlopen. Deeldiensten behoren hierbij ook tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken waar uw voordeel ligt.

Lege pagina: Diensten
bottom of page